| |
Ga naar de inhoud

Vloer reinigen & oliën in Leiden: Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent.

Bij Houten Vloeren Onderhoud kunt u terecht voor het reinigen en oliën van uw vloer in Leiden. Onze ervaren vakmannen hebben inmiddels meer dan 15 jaar ervaringen met het reinigen en oliën van vloeren in Leiden. Wij bieden 100% tevredenheidsgarantie, zo bent u verzekerd van een stralend eindresultaat. Wij werken met de professionele producten van Bona, met het Deep Clean System van Bona worden doffe vloeren onmiddellijk gerevitaliseerd, de houten vloeren worden geheel weer opgefrist tussen de diverse renovatiebeurten door. Een veilige methode voor een snel en prachtig resultaat. Ideaal voor hotels, restaurants en winkels, en ook voor
privéwoningen.

vloer reinigen den haag
vloer reinigen den haag

Wij kunnen u vloer reinigen in Leiden

U kunt het reinigen van uw vloer in Leiden zelf doen maar vaak doet u er verstandig aan om dit uit te laten voeren door een specialist. Hiermee verhoogt u uw levensduur van u vloer en bent u verzekerd van een stralend eindresultaat. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Waarom Vloer Reinigen Leiden Kiezen?

  1. Snelle en prachtige resultaten: Na uitvoering van de onderhoudsbeurt ziet uw vloer er weer uit als nieuw.

  2. Maatwerk: Elke vloer heeft een andere aanpak nodig. We inspecteren grondig het vloertype en de conditie ervan om een aangepast reinigingsplan te ontwikkelen.

  3. Klanttevredenheid: Uw tevredenheid is onze prioriteit. We streven ernaar niet alleen je vloeren te reinigen, maar ook om je een tevreden glimlach te bezorgen.

Neem Vandaag Nog Contact Op!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van het reinigen en oliën van uw vloer? Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor een gratis offerte en een beoordeling van uw vloeronderhoudsbehoeften. Wij staan klaar om uw vloer een nieuw leven in te blazen en een schone, gezonde omgeving te creëren waar u van kunt genieten. We horen graag van u.

 • +15 jaar ervaring zowel zakelijk als particulier
 • werken uitsluitend met hoogwaardige producten
 • 100% tevredenheidsgarantie
 • Duurzame oplossingen
 • 95% stofvrij schuren

Beste prijsgarantie

Vakkundig personeel

Vrijblijvende kennismaking