| |
Ga naar de inhoud

Parketvloer Onderhoud

Opzoek naar een professional die u kunt inschakelen voor het onderhoud van uw Parketvloer? Wij hebben inmiddels meer dan 15 jaar ervaring, zijn dus uitstekend instaat om u hiermee van dienst te zijn. Het team van Houten-vloeren-onderhoud.nl bestaat enkel uit professionals en werken enkel met hoogwaardige materialen. Ons motto: Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent.

Parketvloer onderhoud
Parketvloer onderhoud

Afwerking van parketvloer

De afwerking van een parketvloer is zeker belangrijk om dat dit bepalend is voor de uitstraling. Voor welke beschermlaag u in het het verleden heeft gekozen hangt vaak af van de loopbelasting maar ook van uw persoonlijke voorkeur.

Houten-vloeren-onderhoud.nl adviseert al meer dan 15 jaar op het gebied van de afwerking van parketvloeren. Dit doen we aan de hand van u wensen en persoonlijke situatie zodat wij een advies op langer termijn kunnen geven. 

Onderhoud Parketvloer

Om de prachtige uitstraling van de parketvloer te behouden is een stuk onderhoud erg belangrijk. Per type vloer kan dit nog wel is verschillen, maar in het algemeen geldt voor een parketvloer om deze dagelijks droog te reinigen. Anders kunnen zandkorrels in het hout gaan zitten, de laklaag beschadigen of de geoliede vloer sterk bevuilen.

Natuurlijk na jaren van intensief gebruik straalt u parketvloer niet meer zoals voorheen. U doet er dan verstandig aan om een professional in te schakelen. Wij ondersteunen al meer dan 15 jaar met het onderhouden van parketvloeren, dus neem gerust contact met ons op.

 

 

  • +15 jaar ervaring zowel zakelijk als particulier
  • werken uitsluitend met hoogwaardige producten
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Duurzame oplossingen
  • 95% stofvrij schuren