| |
Ga naar de inhoud

PVC Vloeren Onderhoud

PVC vloeren zijn populair en liggen zowel bij particulieren als wel bij bedrijven en instellingen. PVC vloeren zijn potentieel duurzaam, maar een stuk onderhoud blijft belangrijk. Periodiek machinaal reinigen is een pre! Wij kunnen dat voor u verzorgen.

Een beschadigde PVC vloer kunnen wij polijsten en voorzien van een nieuwe coating, dit geeft het uiterlijk van een nieuwe vloer. Een renovatie van een PVC vloer is veel goedkoper dan een nieuwe vloer laten leggen. Het bespaart ook veel tijd, omdat renoveren sneller gaat dan een oude vloer verwijderen en een nieuwe vloer plaatsen!

PVC Vloeren Onderhoud​
PVC Vloeren Onderhoud​
PVC Vloeren Onderhoud​

PVC Vloer Project

Het gaat om een PVC vloer die wij volledig hebben gerenoveerd. Uiteindelijk voorzien van een nieuwe, matte coating.

OOK EEN NIEUW KLEUR AANBRENGEN en dan beschermen met een transparante coating is mogelijk!

Het onderhouden van uw PVC Vloer

Zoals bekend is het belangrijk om elke vloer regelmatig te onderhouden, echter heeft een PVC vloer grondiger onderhoud nodig voor het juiste resultaat.

Wij verzorgen het onderhoud van een PVC vloer machinaal met een schrobmachine. Middels onze specialistische dienstverlening passen wij de juiste behandeling toe voor een optimaal resultaat, zodat u nog jarenlang kunt genieten van uw prachtige PVC vloer.

Wij bekijken graag samen met u welk onderhoud van uw PVC vloer het beste is. Kan het volstaan met machinaal reinigen van de PVC vloer of is een volledige renovatie de beste oplossing voor uw vloer?

PVC Vloeren Onderhoud​
  • +15 jaar ervaring zowel zakelijk als particulier
  • werken uitsluitend met hoogwaardige producten
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Duurzame oplossingen
  • 95% stofvrij schuren