Plankenvloer Onderhoud

Bent u opzoek naar een professional die u kan ondersteunen met het onderhoud van uw Plankenvloer? Wij hebben inmiddels meer dan 15 jaar ervaring, zijn dus uitstekend instaat om u hiermee van dienst te zijn. Ons team bestaat enkel uit professionals en we werken uitsluitend met hoogwaardige materialen.

Ons motto: Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent!

Voor
Houten vloer onderhouden Vlaardingen

Afwerking van plankenvloer

De uitstraling van een plankenvloer heeft voornamelijk met de afwerking hiervan te maken. Voor welke beschermlaag u in het het verleden heeft gekozen hangt vaak af van de loopbelasting maar ook van uw persoonlijke voorkeur. 

Houten-vloeren-onderhoud.nl adviseert al meer dan 15 jaar op het gebied van de afwerking van plankenvloeren. Dit doen we aan de hand van uw wensen en persoonlijke situatie zodat wij een advies op langer termijn kunnen geven. 

Onderhoud Plankenvloer

Om de prachtige uitstraling van de plankenvloer te behouden is een stuk onderhoud erg belangrijk. Per type vloer kan dit nog wel is verschillen, maar in het algemeen geldt voor een parketvloer om deze dagelijks droog te reinigen. Anders kunnen zandkorrels in het hout gaan zitten, de laklaag beschadigen of de geoliede vloer sterk bevuilen.

Natuurlijk na jaren van intensief gebruik straalt u parketvloer niet meer zoals voorheen. U doet er dan verstandig aan om een professional in te schakelen. Wij ondersteunen al meer dan 15 jaar met het onderhouden van plankenvloeren, dus neem gerust contact met ons op.

Plankenvloeren onderhoud

“Vrees niet, wij frezen uw v-groeven schoon!”

  • +15 jaar ervaring zowel zakelijk als particulier
  • werken uitsluitend met hoogwaardige producten
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Duurzame oplossingen
  • 95% stofvrij schuren

Beste prijsgarantie

Vakkundig personeel

Vrijblijvende kennismaking