| |
Ga naar de inhoud

Linoleum Vloeren Onderhoud

Heeft u een Linoleum vloer die zo beschadigd is dat diep reinigen , chemisch strippen en waxen niet meer helpt of onvoldoende resultaat geeft?

Wij kunnen uw Linoleum vloer volledig renoveren!  Beschadigingen kunnen verholpen worden, de Linoleum vloer kan worden geschuurd en met speciale diamant pads gepolijst, en daarna kunnen wij een harde, duurzame coating voor u aanbrengen. Het is zelfs mogelijk om de vloer te voorzien van een andere kleur. Deze renovatie is veel goedkoper dan een compleet nieuwe vloer aanleggen, het gaat bovendien ook sneller, en iedereen weet; tijd is eenmaal geld!

Linoleum Vloeren Onderhoud
Linoleum Vloeren Onderhoud

Linoleum Vloer behandelen

Hiernaast een voorbeeld van een project dat wij recent hebben opgeleverd. We zijn hier de Linoleum vloer aan het reinigen, daarna werd de vloer met diamant pads gepolijst en werd een duurzame coating aangebracht.

Benieuwd hoe wij te werk gaan? Klik dan op onze werkwijze! 

Linoleum Vloeren reinigen en beschermen

Linoleum vloeren vragen specialistisch onderhoud, wanneer dit niet goed gedaan wordt zijn de gevolgen groot. Hierbij kunt u denken aan beschadigingen van toplagen, het verlies van kleur of het niet meer kunnen herstellen van uw linoleum vloer. 

Vandaar dat de vloer specialistisch gereinigd dient te worden voor een langere levensduur. Uiteraard brengt dit kosten met zich mee, maar duurzaam specialistisch onderhoud is bij ons betaalbaar. 

Uw linoleum vloer laten reinigen of een nieuw 2e leven geven? Neem dan contact op voor de mogelijkheden.

Linoleum Vloeren Onderhoud
  • +15 jaar ervaring zowel zakelijk als particulier
  • werken uitsluitend met hoogwaardige producten
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Duurzame oplossingen
  • 95% stofvrij schuren

Beste prijsgarantie

Vakkundig personeel

Vrijblijvende kennismaking