Lamelparket Onderhoud

Bent u opzoek naar een professional die uw Lamelparketvloer kan onderhouden? Wij hebben inmiddels al meer dan 15 jaar ervaring op dit gebied, dus zijn instaat u hier uitstekend mee te helpen. Het team van Houten-Vloeren-Onderhoud.nl bestaat enkel uit professionals en werken enkel met hoogwaardige materialen. Ons motto: Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent.

Parketvloer onderhoud
Parketvloer onderhoud

Afwerking van Lamelparket

Het gebruik van vloer olie is een oud bekend gebruik. Het grote voordeel van het gebruik van olie is dat het lamelparket een natuurlijke uitstraling heeft, waarbij het motief van het hout niet verloren gaat. Is uw lamelparket veroudert, wilt u uw vloer met een andere olie laten afwerken? Het team van Houten-vloeren-onderhoud.nl staat voor u klaar.

Onderhoud van Lamelparket

Het onderhoud van uw lamelparketvloer begint natuurlijk bij u zelf. Het regelmatig schoonmaken en houden van de vloer d.m.v. dweilen. Toch ontkomt u er niet aan dat na jaren van intensief gebruik de vloer veroudert en de natuurlijke uitstraling langzaam verdwijnt. U doet er dan verstandig aan om een specialist in te schakelen om uw lamelparketvloer te laten onderhouden, zodat u hier nog jarenlang van kan genieten.

  • +15 jaar ervaring zowel zakelijk als particulier
  • werken uitsluitend met hoogwaardige producten
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Duurzame oplossingen
  • 95% stofvrij schuren

Beste prijsgarantie

Vakkundig personeel

Vrijblijvende kennismaking