| |
Ga naar de inhoud

Karakteristiek van Jatoba vloer:

Het herkennen van hout is soms makkelijk, zeker als het om Jatoba
gaat. Een mooie warme rode wijn toon met een donkere nerf. De nerf
kan bruin tot tegen zwart aan zijn.Een tijdloze zeer karaktervolle houten
vloer. Als het hout nog nieuw is vertoont het een verzameling kleuren
van richt rood tot zelfs medium bruin. Door de invloed van zonlicht
veranderd de keur van de Jatoba vloer en komt de warme wijn rode toon naar boven en maakt de jatoba houten vloer een stuk homogener van kleur.

Met deze houtsoort wordt het interieur van koloniaal tot zelfs strak modern, feit is dat men met deze houtsoort een stukje klasse in huis
haalt. De Jatoba vloeren zijn er zowel in een uitvoering met planken, maar ook als zgn tapis/patroon vloer zoals bijvoorbeeld een visgraat motief.

Nieuwe vloer leveren en/of aanbrengen:

Wij kunnen uw woning of object komen bekijken en een passende aanbieding doen voor het leveren en/of leggen van een vloer. Dit kan dan inclusief een nette afwerking met bijpassende plinten.

Renovatie van uw vloer:

Heeft u reeds een Jatoba vloer liggen maar vraagt u zich af of een renovatie mogelijk is? Wij komen graag kijken om de vloer te beoordelen. Vaak blijkt dat de vloer heel goed te renoveren is en dat dat ook qua kosten een goede keuze is. Wij benaderen bij een renovatie heel dicht de kwaliteit van een nieuwe vloer en als klanten hiervoor kiezen, dan werken ze ook direct mee aan het milieu
omdat er niet onnodig weer nieuw hout ingekocht hoeft te worden. Bovendien voldoen onze middelen voor afwerking aan de strengste milieueisen en slijtvast en dus duurzaam.

Periodiek onderhoud:

Heeft u een Jatoba vloer waarbij u het gevoel heeft dat een stukje periodiek
onderhoud nodig is? Wij komen de vloer graag inspecteren om te zien wat de mogelijkheden zijn, soms is dat machinaal diep reinigen en opnieuw oliën en soms houdt het in dat de vloer gepolijst wordt en opnieuw van een lak laag wordt voorzien.

Intake-bezoek

Wij brengen graag vrijblijvend een intake-bezoek om kennis te maken en u te
voorzien van advies en een prijsopgave. Wij hebben dan ook staaltjes van echt
hout als voorbeelden in afwerking bij ons. Voordat wij een bezoekje aan u brengen ontvangen we graag wat overzichtsfoto’s van de vloer. Die kunt eventueel per whatsapp of email toezenden.
  • +15 jaar ervaring zowel zakelijk als particulier
  • werken uitsluitend met hoogwaardige producten
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Duurzame oplossingen
  • 95% stofvrij schuren

Beste prijsgarantie

Vakkundig personeel

Vrijblijvende kennismaking