| |
Ga naar de inhoud

Houten Vloeren Onderhoud

Bij Houten-vloeren-onderhoud.nl  kunt u terecht voor periodiek onderhoud en volledige renovatie van uw houten vloer. Alles begint met uw aanvraag via onze website, daarna volgt, vaak nog dezelfde dag, onze reactie waarbij wij u opbellen om kennis te maken en zoveel mogelijk informatie te verzamelen over uw vloer en uw specifieke wensen. Indien gewenst brengen wij ook zo snel mogelijk een vrijblijvend intake-bezoek, zo worden we geholpen om de praktijksituatie te bekijken en u een goed advies en prijs aan te bieden!


Parketvloer onderhoud
Parketvloer onderhoud

Blok parket voor & Na

Hiernaast een voorbeeld van een project dat wij recent hebben opgeleverd. Het was een blokparketvloer die we in zijn geheel hebben hersteld.

Benieuwd hoe wij te werk gaan? Klik dan op onze werkwijze!

Reinigen en aanbrengen olie

Vloeren die in goed staat verkeren en eerder met olie behandeld zijn, kunnen machinaal diep gereinigd worden, lichtjes gepolijst en dan opnieuw in de olie gezet worden. Het is vooral belangrijk om dit regelmatig te doen, afgestemd op de hoeveelheid verkeer en ballast die de vloer te verwerken heeft. Wij helpen u graag om dit onderhoud op te zetten.

Diep schuren en behandelen met olie

Als de vloer te zeer beschadigd is en alleen reinigen en olie aanbrengen onvoldoende is om een mooie, egaal afgewerkte vloer te realiseren, dan is het verstandig om de vloer diep te schuren, te polijsten en dan opnieuw in de olie te zetten. Voor het diep schuren hebben wij een unieke methode, waarbij slechts een minimale hoeveelheid van de toplaag wordt weg geschuurd. Dit maakt het mogelijke om ook vloeren met een minimale toplaag te behandelen!

Groot onderhoud aan uw vloer? Vergeet dan de plinten niet!

EEN DUURZAME AFWERKING MET LAK

De lakken die wij gebruiken van het merk Bona staan garant voor een prachtige uiterlijk en een lange levensduur! Er zijn lakken voor zowel donkere als lichte houtsoorten. U kunt ook keuze maken uit hoogglans uitvoeringen, of half mat, mat of extra mat. Wij informeren u graag verder over de vele mogelijkheden!

Eerst kleuren en dan aflakken

Wist u dat veel vloeren eerst gekleurd kunnen worden en daarna duurzaam, met een transparante lak afgelakt? Een vloer kan volledig dekkend gekleurd worden, maar vloeren kunnen ook behandeld worden met een 2 componenten olie met een kleur pigment! De kleur trekt in de poriën van het hout en geeft een mooi effect. Daarna volgt het aflakken in twee lagen. Werkelijk een unieke methode!

Een reeds gelakte vloer opnieuw lakken

Heeft u een gelakte vloer die in egale staat verkeerd, maar wat doffer is geworden en hinderlijke kleine krasjes heeft. U denkt ; zou dit te herstellen zijn zonder diep te hoeven schuren? Wij komen het graag bekijken! Wij kunnen vloeren met speciale diamant pads polijsten om oneffenheden te verwijderen. Na het aflakken ontstaat dan een compleet nieuwe vloer!

  • +15 jaar ervaring zowel zakelijk als particulier
  • werken uitsluitend met hoogwaardige producten
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Duurzame oplossingen
  • 95% stofvrij schuren

Beste prijsgarantie

Vakkundig personeel

=

Vrijblijvende kennismaking