| |
Ga naar de inhoud

Uw vloer laten reinigen en oliën in Delft? Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent.

Overweegt u om uw houten vloer in Delft te laten reinigen & oliën door een specialist? Houten Vloeren Onderhoud heeft een team van vakmannen met inmiddels een ruime ervaring hierin. Wij reinigen en oliën vloeren in Delft van zowel particuliere als zakelijke klanten, daarnaast bieden wij 100% tevredenheidsgarantie dus u bent verzekerd van een stralende vloer. Wij werken met de professionele producten van Bona, met het Deep Clean System van Bona worden doffe vloeren onmiddellijk gerevitaliseerd, de houten vloeren worden geheel
weer opgefrist en beschermd. Een veilige methode voor een snel en prachtig resultaat. Ideaal voor hotels, restaurants en winkels, en ook voor
privéwoningen.

vloer reinigen den haag
vloer reinigen den haag

Wij kunnen u vloer reinigen in Delft

U kunt ervoor kiezen om het reinigen & oliën van uw vloer in Delft zelf te doen, maar voor de levensduur van uw vloer doet u er verstandig aan om een specialist in te schakelen. Hiermee verzekerd u uzelf van een stralend eindresultaat. Ook uw vloer in Delft door ons laten reinigen en oliën? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Waarom uw vloer in Delft laten reinigen & oliën?

  1. Snelle en prachtige resultaten: Na uitvoering van de onderhoudsbeurt ziet uw vloer er weer uit als nieuw.

  2. Maatwerk: Elke vloer heeft een andere aanpak nodig. We inspecteren grondig het vloertype en de conditie ervan om een aangepast reinigingsplan te leveren.

  3. Klanttevredenheid: Uw tevredenheid is onze prioriteit. We streven ernaar niet alleen uw vloer te reinigen, maar ook om u een tevreden glimlach te bezorgen.

Neem Vandaag Nog Contact Op!

Bent u op zoek naar een bedrijf dat uw vloer kan reinigen en oliën in Delft? Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor een gratis offerte en een beoordeling van uw vloeronderhoudsbehoeften. Bij Vloer Reinigen en oliën in Delft staan we klaar om uw vloer een nieuw leven in te blazen en een schone, gezonde omgeving te creëren waar u van kunt genieten. Vertrouw op ons voor al uw vloer en olie reinigingsbehoeften!

 • +15 jaar ervaring zowel zakelijk als particulier
 • werken uitsluitend met hoogwaardige producten
 • 100% tevredenheidsgarantie
 • Duurzame oplossingen
 • 95% stofvrij schuren

Beste prijsgarantie

Vakkundig personeel

Vrijblijvende kennismaking