| |
Ga naar de inhoud

Een houten vloer schuren in Zoetermeer

Wilt u uw houten vloer laten schuren in Zoetermeer? Het team van Houten Vloeren Onderhoud heeft al jarenlange ervaring met het het schuren van een houten vloeren in Zoetermeer. In de loop de jaren ontstaan er vaak vlekken, verkleuringen en slijtagesporen. Wij kunnen uw huidige vloer vaak een 2de leven geven, door deze vakkundig te schuren en af te werken met een nieuwe laag olie.

U kunt contact met ons opnemen voor een vrijblijvend intake gesprek of u kunt bellen als u meer over onze dienstverlening wilt weten            

hoeten vloer schuren zoetermeer
Houten Vloer schuren Zoetermeer
Houten vloer schuren delft

Vakkundig een houten vloer schuren

Een houten vloeren schuren vraagt om echt vakmanschap. In de loop der jaren is uw houten vloer toe aan een volledige opfrisbeurt, dan is het verstandig om een specialist in te schakelen. Wij kunnen u hier prima mee van dienst zijn! Houten-Vloeren-Onderhoud heeft al meer dan 15 jaar ervaring met het schuren van houten vloeren.

Vraag om een vakman met ervaring. Erg belangrijk om de kwaliteit van uw houten vloer te waarborgen.

Het schuren van een houten vloer in Zoetermeer kunt u zelf doen maar vaak als u hier geen ervaring mee heeft is het van belang om een specialist in te schakelen. Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring met het schuren van houten vloeren in Zoetermeer. Wij komen altijd vrijblijvend voor u langs om de klus op te nemen. Op deze manier kunnen we bepalen hoe we u houten vloer in Zoetermeer het best kunnen Schuren. Zo kunnen kunnen wij ook een goede inschatting maken van de totale kosten.

  • +15 jaar ervaring zowel zakelijk als particulier
  • werken uitsluitend met hoogwaardige producten
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Duurzame oplossingen
  • 95% stofvrij schuren

Beste prijsgarantie

Vakkundig personeel

=

Vrijblijvende kennismaking