| |
Ga naar de inhoud

Parket schuren Rijswijk

Wil u uw parket schuren in Rijswijk? Houten-vloeren-onderhoud heeft een ruime ervaring met zowel particuliere als zakelijke klanten, dus kunnen u hier prima mee van dienst zijn. Door intensief gebruik slijt uw parketvloer en dan doet u er verstandig aan om deze onder handen te laten nemen. Door parket schuren in Rijswijk geven wij uw parketvloer een nieuw leven. U kunt er uiteraard voor kiezen om een nieuwe vloer aan te schaffen maar het is doorgaans goedkoper om deze te laten renoveren. Neem contact met ons op en wij adviseren u zo goed mogelijk over de verschillende opties. Ons motto: Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent.

Parket schuren Rijswijk
parket schuren rijswijk
parket schuren rijswijk

Vakkundig een parketvloer schuren

Vakmanschap, dat vraag het voor het schuren van uw parket in Rijswijk. Met meer dan 15 jaar ervaring in zowel de zakelijke als particuliere markt blazen wij uw parketvloer een nieuw leven in. Wij gaan altijd voor het beste resultaat en zijn pas tevreden als u dat ook bent.

Vraag om een vakman met ervaring. Erg belangrijk om de kwaliteit van uw parketvloer te waarborgen.

Uiteraard kunt ervoor kiezen om uw parketvloer zelf onder handen te nemen. Maar als u hier geen ervaring mee heeft is het verstandig om hiervoor een specialist in te schakelen. Wij hebben inmiddels meer dan 15 jaar ervaring met het schuren van parket in Rijswijk. Wij komen eerst langs voor een vrijblijvend intake gesprek, zo bepalen we welke werkzaamheden uitgevoerd dienen te worden en kunnen we een inschatting van de totale prijs maken.

  • +15 jaar ervaring zowel zakelijk als particulier
  • werken uitsluitend met hoogwaardige producten
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Duurzame oplossingen
  • 95% stofvrij schuren

Lees onze beoordelingen op Google

Beste prijsgarantie

Vakkundig personeel

=

Vrijblijvende kennismaking